Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Neem hier afscheid van de Wii U

Home Forum Nintendo Wii U Neem hier afscheid van de Wii U

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #150688
  Jelle
  Deelnemer

  De Wii U bracht ons mooie herinneringen, ondanks dat het misschien een financiële flop was. We hebben nog twee weken te gaan voordat de opvolger uitkomt. We zullen je nooit vergeten Wii U!

  #150692
  Anoniem
  Inactief

  Beste Wii U,

  Helaas zit jouw tijd er bijna op maar aangezien Jelle dit topic heeft aangemaakt laten we maar even leuk op jou terug kijken.

  Je was Nintendo’s probleemkindje laten we maar zeggen maar voor mij was de tijd dat jij in de huiskamer stond een tijd om nooit te vergeten. Al vanaf het moment dat ik jou kreeg ergens in 2013 heb ik heel veel plezier aan je beleefd, eerst met New Super Mario Bros U en later met games als Mario Kart 8 en Pikmin 3.

  Mijn band met mijn vader was vroeger nooit heel erg goed, we hadden vaak gezeur met elkaar. Dankzij de Wii U en zijn leuke games zijn ik en mijn vader een stuk meer naar elkaar gegroeid, iets waar ik heel blij om ben. Vaak zie je dat mensen ”Gameverslaafd” zijn en dat wordt vaak met fout bestempeld. Ik ben blij om te zien dat gamen ook nog iets goeds heeft kunnen doen zoals de band tussen mij en mijn vader versterken.

  Nu is het over iets meer dan 10 dagen 3 maart, de dag dat de Nintendo Switch uitkomt. Jou regelrechte opvolger, maar vergeten zal ik jou dus nooit.

  Ik weet zeker dat in een verre toekomst de Wii U een collectors item wordt die graag gewild gaat zijn,
  Jordy.

  #150737
  LaurensVE
  Deelnemer

  Al vanaf kleins af aan opgegroeid met Nintendo. 🙂

  #150748
  Suwako Moriya
  Deelnemer

  Zolang ik de Wii U nog in bezit heb, zal ik hier geen afscheid van nemen.
  Wel heb ik al 2 jaar geleden afscheid genomen van mijn Europese Wii U, die ik verving met een Japanse variant.
  Ik heb de Europese Wii U nog steeds hier, maar die heb ik al meer dan een jaar niet meer aangesloten en is inmiddels bedekt met stof.

  Bedrijfseigenaar EN full stack indie game developer bij CW-Games.

  Persoonlijke portfolio: https://www.076.wtf

  #150765
  Frank
  Deelnemer

  Ondanks dat de Wii U toch wel een beetje een flop was heb ik toch plezier gehad met de 18 games in mijn collectie. Ik zal er vast nog wel eens af en toe eentje pakken om weer te gaan spelen. Mijn grootste ontdekking op de Wii U was Pikmin 3, daarvoor nog nooit een Pikmin game gespeeld en daar had ik toch wel spijt van toen ik het speelde.

  R.I.P.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.