Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mike Tyson’s Punch Out

Home Forum Overig Schrijvershoek Mike Tyson’s Punch Out

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #217694
  Linksquest
  Bijdrager

  Maak kennis met Little Mac, de kleine boxer met een grote droom.

  In “Mike Tyson’s Punch Out” ga je het opnemen tegen niemand minder dan Mike Tyson, maar voordat je daar bent, heb je een lange weg te gaan. Aan de naam te horen zou je eerder denken dat je met Mike Tyson zou spelen, maar in plaats daarvan speel je met een nieuwkomer genaamd “Little Mac”. Zijn droom is de jongste box-kampioen ooit te worden, en met hulp van training Doc moet je dit mogelijk maken. Hij heeft de naam “Little Mac” gekregen omdat hij vrij klein is, en dat merk je ook terug in de game zelf.

  Gameplay

  Ondanks dat de besturing vrij eenvoudig is, is het een uitdagende en pittige game. Hij is pittig als je de game niet kent, maar omdat bij Punch Out iedere boxer volgens een bepaald patroon vecht, is het de kunst om daar achter te komen. Als je een keer achter het patroon bent gekomen, dan is het prima en goed te doen. Tijdens het boxen merk je meteen dat Mac altijd het springen is, je gebruikt de A en B knoppen om te slaan, B slaat met de linker arm, en A slaat hij met rechts. Door naar boven te drukken op de D-pad voor slaat, laat je Mac een gezicht aanval doen. Door alleen te slaan, slaat hij in de buik. Druk je met de D-pad naar de zijkant, dan ontwijkt Mac, en door naar beneden te drukken zorg je voor je verdediging.

  Grafisch

  Grafisch gezien is Punch Out op het eerste gezicht vrij eenvoudig gemaakt. Maar voor die tijd was het toch al heel wat. De personages zien er voor een 8-bit game erg goed uit, ze zijn duidelijk en perfect getekend. De box ring heeft verschillende kleuren waardoor er toch iets van variatie in zit. Het mooiste in deze game is toch wel de muziek, vooral de trainingsmuziek is een van de mooiste 8-bit deuntjes, die zelfs op de dag van vandaag nog super klinkt.

  Conclusie

  Mike Tyson’s Punch Out is gewoon een must have titel voor op je “Nintendo Entertaiment System”. Het speelt goed weg, is uitdagend genoeg en bevat zelfs passwoorden waardoor je gevechten kunt overslaan, of daar verder kunt gaan waar je gebleven bent. Het spel begint makkelijk en wordt met de gevechten lastiger. De naam Mike Tyson’s Punch Out is misschien een beetje misleidend, want je speelt tenslotte niet met Mike Tyson’s, maar toch is het een geweldige game en Little Mac is gewoon vet.

  Cijfer 9.8

  Plus Punten:
  + Goede gameplay.
  + Uitdagend.
  + Zeer goede muziek.
  + Makkelijke besturing.
  + Grafisch prima in orde, vooral de personages.

  Min Punten:
  – Niet met Mike Tyson zelf kunnen spelen.

  Exclusief voor de Nintendo Entertaiment System.

  Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda

  #217723
  mike berger
  Bijdrager

  leuke review 🙂 is t beetje Punch Out?

  #217725
  Linksquest
  Bijdrager

  Je bedoeld als die op de Wii? Dit is de voorganger, met deze is het allemaal begonnen.

  Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.