Hoes om de Switch

Home Forum Nintendo Nintendo Switch Hoes om de Switch

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Danielle Kwint 1 jaar, 3 maanden geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #170622

  Danielle Kwint
  Bijdrager

  Ik heb een siliconen hoes om mijn switch, toch gamed het niet echt lekker, en meestal is het toch meer werk om m er uit te halen en dan in de dock te zetten. De vraag van vandaag is dan ook, hebben jullie een siliconen hoes of iets dergelijks om de switch als je hem in handheld gebruikt of zonder.

  Persoonlijk vind ik m zonder iets fijner om mee te gamen. Maar ik ben nog al zuinig op mijn switch en denk de meeste mensen hier, dus some gebruik ik de hoes wel, soms niet. het word ook zo gauw zwaarder. Binnenkort komt de Zelda Case to go uit, ziet er leuk uit, one click open en je haalt m eruit, maar het gewicht .. geen idee. Wat vinden jullie ?

  #170636

  Randy
  Sleutelbeheerder

  ik heb er geen een lijkt me inderdaad niet heel fijn spelen en heel gedoe om steeds eraf te halen. moet wel zeggen speel niet heel veel op handheld dus is t ook mimder nodig

  #170637

  Danielle Kwint
  Bijdrager

  het is ook een gedoe, alhoewel de siliconen hoes er vrij snel af gaat, ben ik er geen voorstander van, en inderdaad ook ik speel vaak in dockmode omdat ik in de ochtend en middag nooit game

  #170733

  Remke
  Bijdrager

  Ik heb er geen hoes omheen, alleen een screen protector voor de bescherming. Speel wel veel in de handheld mode maar gaat nooit het huis uit. En voor de rest is de switch sterk genoeg, is hier al van een kastje afgedonderd; niks aan de hand!😬😅

  SW-0566-3977-2198

  #170735

  Roel
  Bijdrager

  Ik heb alleen een screen protector.ik speel ook voornamelijk binnenshuis. Ik moet wel zeggen dat ik kramp in mijn handen krijg na +/-90 min.. Voor deps vita heb ik een grip zodat ie iets meer de vorm van een volwaardige controller krijgt…. Dat werk wel beter!

  Naast Nintendo ben ik ook een groot fan van Sony PlayStation.....

  #170780

  Jordy
  Moderator

  Ik heb ook geen hoesje om mijn Switch bij het spelen. Het lijkt me eigenlijk heel irritant. Ik heb wel een screen protector van glas (die je ook voor telefoons hebt), die als hij valt misschien nog wel eens de val kunnen breken.

  #173518

  Danielle Kwint
  Bijdrager

  Nou dat siliconen hoesje is onhandig .. waarom koop je het dan ? Vind ik leuk ..
  Nee ff serieus ik ben heel zuinig op mijn spullen maar inderdaad wat vele hier zeggen, zonder hoes speelt fijner maar als ik op pad ga dan gaat die hoes er dus wel om heen.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.