Help, ik zoek een Belg!

Home Forum DN’s marktplaats Help, ik zoek een Belg!

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #190691
  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Hoi allen,

  Ik heb een oude hobby opgepakt: het verzamelen van platen. Nu wil ik graag een collectie compleet maken en heb één laatste kopie kunnen vinden op de website van FNAC. Deze bezorgt helaas niet in Nederland, dus zal ik de plaat op moeten halen. Geen probleem.

  Echter lukt de betaling niet, aangezien ik niet in België woon. Je hebt namelijk een Belgisch adres nodig om met creditcard te betalen en de Vlaamse ING app werkt nog met een reader die ik niet bezit.

  Enfin, is er hier een Belg die zo vriendelijk wilt zijn voor mij de betaling te doen? Ik maak natuurlijk eerst het geld over alvorens ik je tot zoiets toe zet.

  Als dit niet de bedoeling is hier, gooi dit topic dan maar bij het oud vuil mods. Alvast excuus als dit niet binnen de richtlijnen valt.

  #190703
  Anoniem
  Inactief

  Ik hoop voor je dat je iemand vind die in België woont. Ik zelf kan je helaas niet verder helpen, woon in het Noorden van Nederland. Heel ver van België haha

  #190709
  Randy
  Sleutelbeheerder
  #190726
  Ilke Clissen
  Bijdrager

  Ik woon in België ja :p wil eventueel wel helpen, maar hoe zie je dit dan praktisch? Want dan zou die ook bij mij thuis aankomen veronderstel ik? (ik ben ook wel niet in het bezit van een creditcard :p )

  #190735
  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Hee Ilke! Nee, het gaat alleen om de betaling. Ik krijg het vanuit Nederland niet voor elkaar. Dan haal ik zelf de plaat op bij de dichtstbijzijnde fnac.

  #190842
  Ilke Clissen
  Bijdrager

  Hallo,
  sorry voor de late reactie! Ik wil je gerust wel helpen 🙂
  stuur anders maar een berichtje via messenger om het verder te regelen 🙂
  (er zijn niet veel Ilke Clissen’s dus je zal me waarschijnlijk wel kunnen vinden :p

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.