Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grootste flop

Home Forum Nintendo Nintendo Switch Grootste flop

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #232851
  iPat
  Bijdrager

  We hebben allemaal wel eens dat we na het zien van een trailer denken “Jaa die game moet ik hebben!”. Je koopt hem en komt er pijnlijk achter dat de game onwijs tegen viel of toch niet jouw type game is of wat voor andere reden dan ook.

  Dus wat is jouw Nintendo Switch Flop Game.


  Ik begin: ik heb er twee.

  Skyrim The Elder Scrolls ; wellicht dat het aan mijn te kleine tv ligt enof de afstand van de bank/tv maar damn wat is de ondertiteling klein. Verder vond ik het allemaal niet zo lekker spelen en ogen. Persoonlijk niet zo mijn game dus.(Maar heb hem nog wel ik ’n m’n collectie)

  Super Mario 3D All-Stars; Ik hoor jullie denken, maar hoezo drie top titels bij elkaar, dat klopt inderdaad. Maar met al het moois van bv Zelda BOTW en Immortals Fenyx Rising vind ik Super Mario 64 een enorme terug val in graphics. En dit geldt ook een beetje voor Sunshine. Ik ben gewoon beetje verwend geraakt denk qua graphics. Ook vind ik de besturing anders dan gewend, heel raar. Nee ik koester m’n leuke momenten aan Sunshine wel(SM64 heb ik nooit eerder gespeelt)

  #232856

  Met Skyrim ben ik het wel eens. Die kwam op de Switch niet zo heel goed uit de verf. Dat hij grafisch wat achter liep kon ik wel doorheen kijken omdat het natuurlijk een spel uit 2011 is oorspronkelijk. En ik speel vrijwel nooit handheld op mijn Switch en mijn tv is vrij groot dus ik had geen problemen met een klein scherm. Maar bij mij liep het spel wel heel vaak vast. Ik moest echt ontelbaar veel keren stukken overspelen omdat er weer “een fout was opgetreden” en de software moest worden afgesloten. En het spel zat ook vol met fouten met vijanden die door de grond zakten of objecten die niet goed inlaadde. Die port naar de Switch was een behoorlijke flop inderdaad.

  Met SM3DAS heb ik die grafische problemen ook niet. Nogmaals, het betreft spellen uit 1996, 2002 en 2007 dus dan moet het wel met de ogen uit die tijd bekijken. Ik weet dat niet iedereen dat kan, maar voor mij betekenen graphics niet zo veel. Als het artistiek goed ontworpen is blijft het tijdloos. Mijn grootste probleem met deze compilatie-titel is dat deze voor mij incompleet voelt. Met Super Mario 3D World en Super Mario Odyssey die ook op de Switch zijn, is Super Mario Galaxy 2 de enigste 3D Mario die niet op de Switch is te spelen (Dan tellen we SM3DL voor het gemak even niet mee). SMG2 had echt bij SM3DAS gemoeten vind ik. Want, waarom niet?
  En bij SM64 hadden de beeldverhouding wel mogen aanpassen naar 16:9. Dat ze het in 3:4 hebben gelaten is met de tv’s van tegenwoordig niet handig. Grafisch gezien heb ik misschien niet zo snel problemen met een (oud) spel, maar zwarte balken vind ik wel een ergernis. 🤣

  Nintendo fan sinds 1994.

  #232888
  Randy
  Sleutelbeheerder

  Skyrim The Elder Scrolls vond ik ook niet heel geweldig, zeker niet qua graphics.

  Op de Switch heb ik nog niet echt een grote flop gehad in de zin van dat ik er wel hoge verwachtingen van had. Ja, ik heb enkele echt slechte games gereviewed (waaronder Tiny Racers), maar daar lagen mijn verwachtingen ook niet hoog.

  Mijn grootste flop waar ik wél echt naar uitkeek was Kid Icarus Uprising op de 3DS. Kid Icarus vind ik zo’n geweldige serie, de NES en GB-versie heb ik helemaal grijsgespeeld. En dan viel de 3DS-versie wel heel erg tegen. Besturing was gewoon niet oké en het was ook geen Kid Icarus meer. Ik hoop nog steeds dat er ooit een nieuw deel naar de Switch komt…

  #239721
  Jop
  Bijdrager

  Grootste tegenvaller voor mij was Cave Story + een van de eerste Switch Spellen die ik kocht. Nooit echt goed ingekomen.

  Verder maar weinig spellen die echt teleurstellen, gelukkig.

  #239967
  Mitchel
  Bijdrager

  Voor mij denk ik toch wel Pokémon Sword/Shield. Dit vind ik simpelweg de minste games uit de main serie. Het heeft amper een verhaal, was absoluut geen fan van Dynamaxing, de soundtrack viel zwaar tegen en de Pokémon designs vond ik ook niet al te best.

  Als tweede de Zelda Link’s Awakening remake. Ben een groot fan van het origineel, maar wat mij betreft hebben ze deze remake compleet verpest. De artstyle is veel te kinderachtig, de “duistere” elementen zijn verwijderd en de soundtrack lijkt wel ingespeeld door kleuters.

  ''The Music is not in the notes, but in the silence between''

  #240743
  Danielle Kwint
  Bijdrager

  Hellpoint ! Wat een Peep game is dat .. op de PS4 was het al triest, op de switch helemaal met die framedrops, die gaat nergens over, het is meer Hell als Point, en totaal geen Dark Souls meer Clunky ik wil op Dark Souls lijken alleen lukt het me niet omdat niemand FromSoftware kan nobootsen game.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.