E3 2017 wat verwacht jij?

Home Forum Nintendo Nintendo Algemeen E3 2017 wat verwacht jij?

Dit onderwerp bevat 20 reacties, heeft 10 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Mitchel 5 maanden, 1 week geleden.

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)
 • Auteur
  Berichten
 • #154229

  max
  Bijdrager

  De E3 komt er volgende maand weer aan en ik kijk er echt naar uit. Ben benieuwd waar Nintendo mee gaat komen vooral op switch. Wat denken en hopen jullie? Laat het hier weten!

  #154230

  max
  Bijdrager

  Ik hoop en denk overigens echt dat pokemon stars nog komt en op e3 wordt aangekondigd

  #154231

  bas (basssieboy)
  Bijdrager

  ik denk : dat ze de Zelda dlc laten zien met release datum en nieuwe switch games met gameplay en 3ds games die gespeeld worden op een 2dsXL en super mario odesey beelden en natuurlijk splatoon 2 beelden en sonic mania/sonic forces beelden op de switch

  ik hoop : op een pokemon main game voor op de switchen een Zelda remake op switch en een fantasy life achtig spel voor de switch en dragon qeust heroes 1/2 voor switch bekend gemaakt dat die ook naar westen komt op meknd maken voor super mario bros switch en super Luigi bros switch (remake van super mario/luigi bros u of compleet nieuw)

  ik denk/hoop : dat ze stardew valley latten zien met multplayer op de e3 en dan bekend maken dat hij daarna is te kopen in de eshop en dat ze xenoblade chronicals 2 gameplay hebben en release datum en skyrim gameplay op de switch en release datum

  ik hou van switch en mk8 deluxe hoor graag als je met me wil racen
  en speel minecraft switch edition

  mijn vriendcode is SW-2716-1921-1024 toevoegen mag stuur me wel een berichtje dan weet ik dat de uitnodiging op de switch van daily Nintendo afkomt

  #154232

  Suwako Moriya
  Bijdrager

  Een main series Pokemon RPG kunnen we gegarandeerd niet verwachten.
  Game Freak kondigt hun games altijd aan los van alle andere games, in de laatste 7 jaar was dit altijd ergens tussen januari en maart.
  We zitten nu in mei, er is nog steeds niks aankondigd, dus die zullen we ook niet meer zien voor dit jaar.

  Ik hoop wel dat we iets over de nieuwe Taiko no Tatsujin zullen zien, maar dat is een game dat nooit (op 1 game na) naar het westen komt, en aangezien de E3 altijd alleen games toont die voor de Amerikaanse markt bedoeld zijn, kan ik ook met deze game al zeggen dat we geen beelden kunnen verwachten.

  Wel hoop ik op unieke content voor de Switch versie van Dragon Ball Xenoverse 2, de game is al voor de Switch bevestigd en ooit kocht ik een PS4 alleen hiervoor.
  Toen deze game voor de Switch werd aangekondigd, was mijn PS4 alleen nog goed voor Touhou Sky Arena, maar deze game verveelde me ook na een tijdje, dus had ik de PS4 maar weer verkocht.

  Ook nieuwe info over Super Mario Odyssey is gewenst (en wordt tijd ook).
  En als indie developer hoop ik ook wel dat Nintendo ons eindelijk toegang zal bieden tot Switch development, maar aangezien de E3 bedoeld is voor consumenten en niet voor developers, lijkt het me sterk dat ze dit gaan aankondigen (naast de gebruikelijke “we hebben duizenden indie games voor de Switch in de pijplijn” propaganda).

  Ook ben ik wel geinteresseerd in nieuwe Switch hardware features, want er zijn dan wel meerdere USB poorten, maar worden op dit moment helemaal niet gebruikt.
  Nieuwe software features zijn ook wel gewenst, ik vond de Switch OS bij de launch nogal kaal vergeleken met hoe de 3DS OS en Wii U OS bij hun launches waren.

  Bedrijfseigenaar EN full stack indie game developer bij CW-Games.

  Persoonlijke portfolio: https://www.076.wtf

  #154257

  Jordy
  Bijdrager

  Ik verwacht niets, ik hoop op:
  – Pikmin 4
  – Beelden en een demo van Mario Odyssey op de beursvloer.
  – Switch Party/Mario Party
  – Luigi’s Mansion 3
  – Animal Crossing
  – Switch Sports

  // Switch FC: SW-2390-3544-1918 //

  #154260

  @david ( @maxx @basssieboy tag jullie beiden ivm het pokemon gedeelte, dus niet over het kritiek gedeelte ivm indie development van de switch eronder) over het pokemon gedeelte en het indie gedeelte ben ik het niet helemaal eens.

  als eerste het pokemon gedeelte. daar zeg jij dat pokemon in de afgelopen jaren nooit na maart is aangekondigd.
  dit is ten eerste al onjuist omdat omega ruby/ alpha sapphire in mei 2014 werden aangekondigd.

  https://pbs.twimg.com/media/C_PVhiDW0AEeygP.jpg

  daarnaast wordt bij een pokemon game vaak de 1e of 2e grote informatie aangekondigd in mei. bijv bij sun and moon en x/y. de afgelopen 3 games hebben dus of een release datum, of hun 1e grote informatiedrop, die niet afkomstig is uit de announcement in mei plaatsgevonden, daarom is mogelijk dat er deze maand nog een nieuwe game aangekondigd wordt. wel ben ik het met je eens dat de kans op een aankondiging op e3 zeer klein is.

  de eigenaar van serebii.net de grootste pokemon fansite, denkt er ongeveer hetzelfde over: (zie tweets)

  daarnaast het indie gedeelte.
  ik ben het niet met je eens dat er een indie probleem is op de switch.
  er zijn vele games aangekondigd die gemaakt zijn door indie developers die op de switch zijn.
  zie bijvoorbeeld snake pass, shovel knight, tumble seed, en al die andere games die zijn aangekondigd op de nindie direct in februari. ik denk dat de frustratie bij jou ligt dat JIJ zelf niet de mogelijkheid hebt gekregen om games te maken voor de nintendo switch. wat naar mijn mening VOLLEDIG terecht is, omdat de games die je tot nu toe hebt gemaakt, chimpuzzle pro voor de wiiu en blockform voor de new 3ds gewoon slecht waren.

  laten we eerst kijken naar chimpuzzle pro. een game voor de wiiu die slecht gereviewed is. het gemiddelde van de 3 reviews op metacritic, is een 2.7/10 wat ontzettend slecht is. dailynintendo heeft hier ook een review over geschreven. het eindoordeel? 4/10 een van de slechte scores op een paar na (vergeleken met andere reviews door dailynintendo)

  dan je 2e game blockform. hier heb ik amper reviews van kunnen vinden, wel 1 van dailynintendo, maar die heeft geen cijfer meegekregen, maar er wordt niet veel goeds over gesproken: https://www.dailynintendo.nl/2016/08/24/review-blockform/
  daarnaast heb ik hier een first look video van nintendaan, en ik zal een aantal mensen in de comments quoten:

  de video:https://www.youtube.com/watch?v=awJqlNbMnbk

  Why on earth is this a New 3DS exclusive? It looks awful!

  This Game looks like it was made with Microsoft Paint….wtf

  This could run on my old 2002 dell pentium 4 pc lol

  – White text that moves around.
  – Green arrows that i’m 100% it’s the first result when you search ‘Green arrow’ in google.
  – Emotionless, simple main character.
  – Music that glitch out when you completed a level.

  And to top it off, ‘New 3ds exclusive’.
  It’s okay if you want to cry Daan.

  holy fuck this looks terrible
  Music is decent, but they didn’t even bother to add textures or anything.

  naar mijn mening is het dus logisch dat jij in dit geval naar alle waarschijnlijkheid nog geen devkit hebt gekregen voor de nintendo switch. nu ontken ik daarentegen niet dat er problemen zijn met nintendo’s indie programma, zo is de maker van axiom verge geweigerd door nintendo, omdat ze geen games willen van vorig jaar, wat naar mijn mening belachelijk is, ook is er een game die nog slechter is dan chimpuzzle beschikbaar op de switch, vroom in the night sky, wat best frustrerend voor andere indie developers zoals jij. daarnaast wil ik ook duidelijk zeggen dat dit bedoeld is als kritiek, en niet als haat. ik hoop van harte dat je volgende 3ds game wel een goede game is die goed ontvangen wordt, waardoor je misschien in de toekomst een game voor de switch kunt maken, als je dat tenniste wilt. als er foutieve informatie in deze post staat of iets waar je het niet mee eens bent, zeg het gerust, dan zal ik dat aanpassen.

  #154267

  max
  Bijdrager

  Eerder mag natuurlijk ook!

  Maar e3 is al vrij snel hé waarom is kans tijdens e3 klein dan?

  #154268

  @maxx omdat er in het verleden nog nooit een pokemon game aangekondigd is op e3, terwijl er wel vaak heel dicht in de buurt van e3 een aankondiging is geweest, en omdat alle grote informatie drops en reveals altijd in mei geweest zijn, en ik na e3 geen main pokemon game aankondiging meer verwacht. (tenzij de game in het voorjaar van 2018 released, wat mij niet logisch lijkt)

  #154269

  Dracquiteur
  Bijdrager

  @maxx

  Nou, door naar het verleden te kijken kunnen mensen nauwkeurigere voorspellingen doen over de toekomst.
  Zoals je hierboven al kon lezen werden veel Pokémon games in mei officieel omschreven (aangekondigd/echte info vrijgegeven), dus daarom lijkt het veilig om aan te nemen dat dit ook voor de volgende Pokémon het geval zal zijn.

  Maar om mijn mening hierover te geven: Nintendo lijkt met de Switch een minder traditionele weg te gaan. Dus waarom zouden ze de bovenstaande “traditie” voortzetten? Misschien doen ze dat ook niet meer !
  Daarnaast zou de aankondiging van een nieuwe Pokémon op de Switch zeker een aangename verrassing zijn op E3 (en Nintendo heeft verrassingen beloofd).
  Persoonlijk vind ik dus een E3 aankondiging dus niet onmogelijk.

  Edit: ik was deze reactie aan het schrijven voor ik de jouwe zag, @pokemontrainerred

  #154271

  max
  Bijdrager

  Bedankt jongens!

  #154297

  Mark
  Bijdrager

  ik gok dat er ook wel wat 3rd partie games gaan worden getoond, nieuwe Final Fantasy?? Resident Evil?

  #154299

  bas (basssieboy)
  Bijdrager

  @pokemontrainerred (sorry krijg geen melding te zien omdat ik op de app zat te kijken)

  het klopt dat pokemon niet eerder op e3 bekend gemaakt werd maar ze doe de tradties breken bijvoorbeeld bw naar bw2 inpv grey dus geen 3e versie meer 2 vervolgen . xy pokemon kunnen nu in een keer tijdelijk en vaker dan 2 evolueren geen 3e versie of vervolg . sun en moon pokemon kunnen nu meer als 4 moves gebruiken en een move is door een item en pokemons krijgen in een keer nieuwe vorme die types en evo mechanics verandere bij die nog steeds het zelfde heten maar alleen in die regio voorkomt en geen gyms . dus kan het best zijn dat de pokemon company beslist nog een traditie te breken en het nu wel op de e3 bekend maakt en op de al niet tradtie klopende console die geen echte home console of hand held is de switch uit te brengen

  ik hou van switch en mk8 deluxe hoor graag als je met me wil racen
  en speel minecraft switch edition

  mijn vriendcode is SW-2716-1921-1024 toevoegen mag stuur me wel een berichtje dan weet ik dat de uitnodiging op de switch van daily Nintendo afkomt

  #154636

  Mark
  Bijdrager

  eigenlijk is een Mario Party ook wel te verwachten, zou gek opkijken als die niet snel komt 😛

  #154821

  oldman86
  Bijdrager

  Wat ik niet hoop dat wordt aangekondigd is een handheld wat Sony aant maken is volgens geruchten als dat gebeurd dan haat ik Sony echt voor altijd Sony kan het gewoon niet hebben dat de switch nu in de schijnwerpers staat dan moet Sony weer met iets komen

  Maar even op dit topic antwoord wat ik wel wil zien is

  Animal crossing switch
  Online functie die komt in de herfst
  De app voor de switch voor online
  Trophies systeem voor de switch
  Een pokemon rpg altijd welkom

  ik ben een grote nintendo fan het begon met pokemon red en game nu nog steeds op de Wii u en 3ds

  Add me op de Wii u oldman86 voor potje mk8 ben ik altijd in

  #154839

  max
  Bijdrager

  @oldman86 die online functies ben ik inderdaad ook erg benieuwd naar! Vooral chat app

  #154857

  oldman86
  Bijdrager

  [quote quote=154839]@oldman86 die online functies ben ik inderdaad ook erg benieuwd naar! Vooral chat app

  [/quote]

  Ja ik ook ik hoop dat ze dit laten tonen op de E3

  Off-topic een maat van mij heeft de switch besteld das de eerste van mijn vrienden

  ik ben een grote nintendo fan het begon met pokemon red en game nu nog steeds op de Wii u en 3ds

  Add me op de Wii u oldman86 voor potje mk8 ben ik altijd in

  #156018

  mike berger
  Bijdrager

  denken jullie dat pikmin 4 wordt aangekondigd? die hoop ik echt

  #156022

  oldman86
  Bijdrager

  [quote quote=156018]denken jullie dat pikmin 4 wordt aangekondigd? die hoop ik echt

  [/quote]

  Zou liever een animal crossing switch versie willen zien

  ik ben een grote nintendo fan het begon met pokemon red en game nu nog steeds op de Wii u en 3ds

  Add me op de Wii u oldman86 voor potje mk8 ben ik altijd in

  #156056

  Jordy
  Bijdrager

  Ik wil Pikmin 4.

  // Switch FC: SW-2390-3544-1918 //

  #156057

  ik verwacht paper mario sticker star star remastered hd,
  metroid other m 2
  en chibi robo zip lash for switch

  #156062

  Mitchel
  Bijdrager

  Eerlijk gezegd verwacht ik er niet veel van.
  Eigenlijk verwacht ik alleen een aankondiging van een Super Smash Bros. 4 port en wellicht een nieuwe Metroid. Verder zullen ze hoogstwaarschijnlijk wat meer laten zien van games welke al langer waren aangekondigd.

  We gaan het zien 😀

  ''Music is a way to change a soul and thus a way to change the world.’’

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.