Destiny

Home Forum Overig Gaming Overig Destiny

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  miniatuurpaard 1 jaar, 10 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #158220

  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Is Destiny een co-op shooter, MMO met competitieve multiplayer of toch eerder een lootgrinder? Hoe je het ook went of keert, Destiny is inmiddels een begrip. Na drie succesvolle jaren en met drie uitbreidingen is Destiny toe aan een nieuw deel, simpelweg benoemd Destiny 2. Op het moment van schrijven hebben we net de open bèta van Destiny 2 achter de rug en begint het wachten tot de release op 6 september.

  Heb je Destiny gespeeld en ben je helemaal klaar voor deel 2? Of ben je misschien te kwaad op Bungie dat je vergaarde loot niet mee mag? Ik zelf ben afgehaakt na de eerste uitbreiding. De toevoegingen waren minimaal en ik bleef toch de originele strikes en raid spelen. Na de bèta gespeeld te hebben begint het toch wel weer te kriebelen. Laat maar komen!

  #158552

  Mark
  Bijdrager

  zou m graag spelen maar komt vast niet op switch 🙁

  #158651

  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Nee, die slaan ze helaas over. Destiny 2 komt nu wel op de PC, alhoewel een maand later, dus als iets meer multiplatform!

  #161073

  miniatuurpaard
  Bijdrager

  Ben ik de enige hier die zin heeft in Destiny 2? 🤔

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.