Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Giveaway en dikke korting! We vieren de nieuwe Pokémon Arceus-collectie bij Zavvi

Maak tot en met 8 februari kans op een Pokémon hoodie + T-Shirt uit de gloednieuwe Pokémon Arceus kledingcollectie!

In verband met een eerdere storing bij het aanmaken van een nieuw account hebben we de prijsvraag verlengd. Meedoen kan nu tot en met 8 februari!

Vandaag is dan eindelijk de release van Pokémon Legends: Arceus een feit! Wellicht ben je al druk aan de slag met deze nieuwe titel of ga je dat dit weekend doen? Tegelijk met de release van de game heeft Zavvi ook een gloednieuwe kledingcollectie gelanceerd welke in het thema staat van Pokémon Legends: Arceus! Met keuze uit verschillende toffe hoodies en T-Shirts kan jij er straks in stijl bijlopen!

Om de release van deze nieuwe collectie te vieren mogen we in samenwerking met Zavvi een toffe giveaway organiseren én hebben we een dikke kortingsactie voor je van maar liefst 20% op de gehele kledingcollectie bij Zavvi! Met de kortingscode DAILYNINTENDO20 krijg je nu en de gehele maand februari maar liefst 20% korting op alle kleding bij Zavvi! (behalve pre-orders). De code is bovendien ook te gebruiken op de nieuwe Arceus-collectie!

Dan snel door naar de giveaway! We mogen namelijk één keer een hoodie + T-Shirt naar keuze verloten uit de nieuwe kledingcollectie. Om kans te maken op deze mooie prijs vragen we je hieronder te laten weten waarom jij graag wilt winnen! Veel makkelijker kunnen we je het niet maken, toch? Meedoen kan tot en met 8 februari aanstaande. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo, maar die maak je hier gamakkelijk én gratis aan! 

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post door Zavvi verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.