Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ever Forward uitgesteld voor de Switch

De game staat nu op de planning voor augustus dit jaar

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat Pathea Games, de studio bekend van My Time at Portia, hun nieuwe 3D-puzzelavontuur ‘Ever Forward’ aankondigde. Aanvankelijk zou de game in juni dit jaar uit moeten komen, maar deze datum zal niet worden gehaald. Vandaag is duidelijk geworden dat Ever Forward voor de Nintendo Switch is uitgesteld en nu voor in augustus op de planning staat.

In ‘Ever Forward’ speel je als Maya. Een jong meisje dat hopeloos verdwaald is in een kleurrijke wereld waar de scheidingslijn tussen droom en werkelijkheid flinterdun is. Door uitdagende en creatieve puzzels op te lossen help je Maya om haar herinneringen terug te vinden. Zo ontdek je niet alleen meer over het mysterie achter de vreemde plek waar ze terecht is gekomen, maar ook over de duistere en lang verborgen geheimen van Maya zelf.

Ever Forward zal zoals het er nu voor staat op 10 augustus dit jaar naar de Nintendo Switch komen. Naast een digitale versie zal er ook een fysieke versie verschijnen waarbij je de originele soundtrack krijgt.