Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe online-spelopties voor Super Mario Party zijn nu beschikbaar

Downloaden maar!

Het is inmiddels alweer een lange tijd geleden dat Super Mario Party op 5 oktober 2018 naar Nintendo’s hybride console kwam. Intussen heeft het partyspel al verschillende kleine updates gehad, is het vaak over de toonbank gegaan en is er zelfs een speciale bundel uitgebracht met bijpassende Joy-Cons. Ondanks dat spelers dit nieuws waarschijnlijk niet meer hadden verwacht, heeft Nintendo vandaag bekendgemaakt dat er vanaf nu een gratis update is te downloaden voor Super Mario Party die nieuwe online-spelopties met zich meebrengt.

Door middel van deze gratis update kunnen spelers nu de Mario Party- en Partnerparty-standen online spelen. Dit houdt in dat het vanaf nu eindelijk mogelijk is om bordspellen, met de bijbehorende minigames, online te spelen met vrienden en familie over de hele wereld. Bovendien kun je er zelf voor kiezen om een sessie starten voor iedereen of juist voor een besloten sessie te gaan waarvoor mensen een wachtwoord nodig hebben.

Wil je graag het officiële Twitterbericht bekijken van Nintendo Nederland? Neem dan een kijkje naar de onderstaande Tweet.