Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe informatie Kingdom Hearts Melody of Memory bekendgemaakt

Er zijn nieuwe nummers bekendgemaakt en de Switch-versie krijgt een exclusieve modus.

Over iets minder dan twee maanden kunnen we aan de slag met Kingdom Hearts Melody of Memory. In dit spel moet je op de ritme van de muziek acties ondernemen. Via het Twitter-account van Kingdom Hearts, is er nieuwe informatie verschenen over de muziek en een modus die exclusief naar de Nintendo Switch zal komen.

Allereerst is bekend geworden dat de Free-for-All-modus exclusief naar de Nintendo Switch zal komen. In deze modus kan je via lokale multiplayer strijden tegen maximaal 7 andere personen. Als je te veel acties mist, lig je uit de wedstrijd. Verder wint diegene met de meeste punten.

Verder was al bekend dat Kingdom Hearts Melody of Memory ruim 140 nummers zal bevatten. Deze nummers bestaan uit muziek van Disney, maar ook muziek speciaal gemaakt voor de Kingdom Hearts spellen. Afgelopen weekend heeft het Twitter-account van Kingdom Hearts meer dan 30 nieuwe nummers aangekondigd voor dit ritmische spel, waaronder Under the Sea, Let It Go en Arabian Dream. De volledige lijst met nummers die bekendgemaakt zijn, kun je in de tweet hieronder terugvinden.