Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fysieke editie The Gardens Between nu verkrijgbaar

Wees snel, want er is maar een beperkte oplage!

Wees snel, want er is maar een beperkte oplage!

Vorig jaar kwam The Gardens Between uit. Deze game werd goed ontvangen en wij gaven de game zelfs een negen! Vanaf vandaag is de game ook fysiek te verkrijgen via Super Rare Games. Ze hebben dit spel uitgebracht in twee edities.

De normale editie bevat een fysiek exemplaar met doosje, die ook een illustratie aan de binnenkant heeft. Verder krijg je er een handleiding bij, een exclusieve sticker en drie trading cards. Deze editie kost omgerekend €35,17.

De collector’s editie bevat naast de normale editie nog een aantal extra’s. Zo krijg je er nog een artbook bij, alle trading cards van dit spel in plaats van drie willekeurige kaarten en de soundtrack op een cd. Ook bevat het nog twee pins, een poster op A3-formaat en een papercraft versie van Jumper. Deze editie kost omgerekend €77,37.

In totaal zijn er 5000 exemplaren van dit spel verkrijgbaar, waarvan 2000 bestemd voor de collector’s editie. Daardoor zijn er dus 3000 exemplaren los verkrijgbaar. Voor de fysieke versie van dit spel geldt op is op! Natuurlijk kun je wel altijd nog een digitaal exemplaar in de eShop kopen.