Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Sword & Shield krijgen een track van Toby Fox

Pokémon Sword Shield art
De ontwikkelaar van Undertale mag, na zijn muziek voor Little Town Hero, ook een track maken voor Pokémon Sword & Shield.

De ontwikkelaar van Undertale mag, na zijn muziek voor Little Town Hero, ook een track maken voor Pokémon Sword & Shield.

Nog twee weken en dan komen Pokémon Sword & Pokémon Shield uit. De Pokémon-serie heeft al veel goede muziek gehad en dat zal in deze nieuwe delen hopelijk niet veranderen. Voor Pokémon Sword & Shield krijgt het team echter hulp van Toby Fox bij het maken van de muziek!

Toby Fox is de ontwikkelaar van Undertale en Deltarune. Naast het ontwikkelen van deze games, heeft hij ook de muziek ervan gemaakt. Game Freak was zo enthousiast dat ze hem eerder al hebben gevraagd om te helpen met de soundtrack van Little Town Hero. Blijkbaar is dit heel goed bevallen, want in onderstaande tweet geeft hij aan dat hij ook een track heeft mogen maken voor de nieuwe Pokémon delen! Ook al is het niet de soundtrack van de games, hij geeft wel aan dat het een grote eer is dat hij gevraagd is om hieraan mee te werken.

Pokémon Sword en Pokémon Shield komen op 15 november uit voor de Nintendo Switch en zullen €59,99 kosten. Ook heeft Nintendo een preorder actie lopen als je deze games in de eShop koopt.