Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bestandsgrootte Pokémon Sword & Shield bekend

Pokémon Sword Shield art
Heb jij nog genoeg vrije ruimte om het spel te downloaden?

Eerder vandaag kwamen de eShop pagina’s van Pokémon Sword & Shield online. Dankzij deze pagina’s weten we weer wat meer, waaronder de bestandsgrootte.

Met nog twee weken te gaan tot de release krijgen we bijna dagelijks nieuwe informatie. Vandaag kwam de eShop pagina van deze spellen online. Eerder vandaag konden we daarom al vertellen dat er een leuke pre-order bonus is als je het spel digitaal koopt.

Naast deze pre-order bonus weten we nu ook hoe groot het spel gaat zijn. Ga je Pokémon Sword of Shield digitaal aanschaffen dan moet je 9.5GB aan vrije ruimte hebben. Het maakt hierbij niet uit of je voor Pokémon Sword of Shield gaat. Beide spellen vereisen dezelfde opslagruimte.

Doordat de pagina’s nu online staan is het ook meteen mogelijk om de games aan te schaffen en alvast te downloaden. Helaas kan je de spellen dan nog niet spelen. Daarvoor zal je moeten wachten tot de officieel release op 15 november. Door ze nu alvast te kopen en downloaden weet je wel zeker dat je op 15 november in de nacht meteen aan de slag kan!

De spellen kosten ieder €59,99 en zijn vanaf nu te downloaden uit de Nintendo eShop. Weet jij al voor welke versie je gaat? Laat het ons weten in de reacties.