Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Magic Twins komt in 2020 naar de Switch

Los puzzels op samen met Abra en Cadabra!

Vandaag maakte Flying Beast Labs bekend dat Magic Twins naar de Switch komt. Deze coöperatieve puzzelgame staat gepland voor volgend jaar.

Het is een genre wat we niet heel vaak voorbij zien komen. Coöperatieve puzzelgames. In Magic Twins is het de truc om met twee spelers alle puzzels op te lossen. Een speler speelt dan Abra, de ander Cadabra. Beide figuren hebben een andere kleur waar ze slim gebruik van moeten maken.

Natuurlijk kan je Magic Twins ook alleen spelen, je zal dan de controle over beide figuren hebben. Door te schakelen tussen het actieve en passieve karakter kan je zo alsnog alle puzzels oplossen.

Toch geeft Flying Beast Labs aan dat samen spelen de voorkeur heeft. Soms zal je voor hectische momenten komen te staan waarin communicatie erg belangrijk is. Hoewel je natuurlijk gewoon tegen elkaar kan praten geven de ontwikkelaars aan dat er ongetwijfeld ook geschreeuwd zal gaan worden.

Lukt het jou en je vrienden om alle obstakels te overwinnen. In het spel kom je namelijk niet alleen puzzels tegen, je neemt het ook op tegen gevaarlijke bazen. Verschillende speelstanden en speciale evenementen maken het spel nog gevarieerder.

De ontwikkelaars zelf noemen het spe een combinatie tussen Puzzle Bubble, Plants vs Zombies en Overcooked. In onderstaande trailer kan je bekijken of je het daar mee eens bent.

Flying Beast Labs heeft aangegeven dat Magic Twins in 2020 naar Nintendo’s hybride console zal komen. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt. Ook de prijs van dit spel is nog onbekend. Ga jij deze game in de gaten houden? Laat het ons weten in de reacties.