Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

CD Projekt Red over Switch-release Cyberpunk 2077

Een producer van het bedrijf heeft zijn bedenkingen.

Een producer van het bedrijf heeft zijn bedenkingen.

Volgende week verschijnt een van de grotere Switch-games van dit jaar: The Witcher 3: Wild Hunt. Het bedrijf achter The Witcher-serie, CD Projekt Red, heeft nog een andere zeer geanticipeerde titel in de maak: Cyberpunk 2077. Deze game is op dit moment bevestigd voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Met de release van The Witcher 3 voor de hybride console van Nintendo, vragen sommigen zich misschien af of Cyberpunk 2077 ook kans maakt om geport te worden.

John Mamais van CD Projekt Red werd deze week gevraagd naar de mogelijkheid van een Switch-versie van Cyberpunk 2077 op PAX Australia. Mamais gaf een beetje een politiek correct antwoord, waardoor we eigenlijk nog niet veel weten.

Zijn volledige reactie:

“Wie had ooit gedacht dat een game als The Witcher 3 mogelijk was op Switch, dus wie weet? Ik denk dat we zullen zien of we het kunnen doen als we besluiten het op de Switch te zetten. Waarschijnlijk niet.”

John Mamais, CD Projekt Red

Al met al klinkt het niet veelbelovend, maar wie weet wil het bedrijf een poging wagen. Voor nu zullen ze zich vooral focussen op de verkopen van The Witcher 3 op de Switch, welke dinsdag 15 oktober 2019 verschijnt in de winkels en de Nintendo eShop voor € 59,99.