Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Galarian Ponyta & Rapidash bevestigd

Dit was het hoogtepunt van de Glimwood Tangle livestream.

De afgelopen 24 uur kon je kijken naar een livestream van Glimwood Tangle. Dit nieuwe gebied in Pokémon Sword & Shield huisvest twee nieuwe Galarian forms.

Eerder vanochtend schreven we al over de eerste 19 uur van de livestream. Daarin kregen we een Pokémon te zien waarvan we dachten dat het een Galarian Ponyta was. Nu de livestream ten einde is gekomen zijn we er van overtuigd dat het inderdaad een nieuwe Galarian form was.

Tegen het einde van de stream zagen we weer wat meer Pokémon. Niet alleen kwam Pikachu voorbij ook kregen we een nieuwe blik op de nieuwe Ponyta. Dit keer kwamen er twee tegelijk in beeld. Nadat ze een korte interactie hadden met elkaar begon er één op te lichten in felle neon kleuren.

Niet veel later renden beide Pokémon weer uit het scherm en bleef het even rustig. Vlak voor het einde van de stream ging de camera op zwart maar bleef het geluid nog doorgaan. Daardoor kregen we nog de schreeuw van een Rapidash te horen. Hierdoor zijn we er 100% van overtuigd dat het hier om een Galarian Ponyta & Rapidash gaat.

Wat opvalt als je naar de foto’s kijkt is dat een van de Ponyta zijn/haar staart mist. Zou dit een verschil in gender kunnen zijn of is er meer aan de hand?

Wat het geheim is van de staart en hoe de Galarian Rapidash er uit gaat zien is nog even afwachten. Ook het type van beide Pokémon is nog niet bekend. Ponyta zou zomaar eens een ghost of fairy Pokémon kunnen worden. Op welk type hoop jij? Laat het ons weten in de reacties.