Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lanceringstrailer voor vandaag verschenen Northgard

Download dit spel vanaf vandaag!

Vandaag verscheen Northgard voor de Nintendo Switch. Om dat te vieren bracht Shiro Games een lanceringstrailer uit. Bekijk hem hier.

Gisteren verscheen onze review van Northgard al. Mocht die je niet overtuigd hebben dan is er nu ook nog een lanceringstrailer uitgebracht. In de real time strategy game Northgard speel je als een Noors volk. Je begint met een kleine nederzetting maar bouwt dit langzaam uit naar een groot koninkrijk.

In de trailer krijg je eerst een korte achtergrond van het verhaal. Hierbij zijn nog geen gameplay beelden te zien. Later krijg je wel gameplay te zien en zie je ook hoe de ontwikkelaar de menu’s omgebouwd heeft zodat het allemaal soepel werkt op de Nintendo Switch. Menu’s krijgen, net als in Mario Maker, de vorm van een cirkel. Met de thumbsticks kan je zo snel navigeren .

Ook zie je de overgang van de seizoenen. Waar je eerst nog een groen landschap ziet met een paar sneeuwvlokken is het een seconde later ineens bezaaid met sneeuw.

Ga jij Northgard voor de Nintendo Switch halen? In de eShop kost het spel €34,99 maar er zijn verschillende winkels die het spel fysiek voor maar €30,- verkopen. Je zal dan echter wel wat langer geduld moeten hebben. Fysiek komt het spel pas een week later uit, namelijk op 4 oktober.