Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mini Trains komt naar de Switch

Is dit opnieuw een spel met VR?

De Virtual Reality game Trains VR komt naar de Switch. Het lijkt er echter op dat de VR-functie achterwegen blijft.

Met de komst van Nintendo Labo VR ging er een hele nieuwe wereld open. Verschillende first party titels van Nintendo kregen een upgrade. Zo speel je tegenwoordig Super Mario Odyssey, Zelda Breath of the Wild en Super Smash Bros. in Virtual Reality.

Nadat Labo VR was uitgekomen zagen we ook andere games uitkomen met een VR ervaring. Trains VR zou ook een mooie toevoeging kunnen zijn. Helaas lijkt het er op dat de ontwikkelaar de gehele VR-ervaring uit het spel heeft gehaald.

De Switch-versie van dit spel (met de titel Mini Trains) is toegankelijk gemaakt voor iedereen. Ook wanneer je geen Labo VR hebt kan je het spel gewoon spelen. Door een nieuw camerastandpunt te gebruiken is het spel nu zonder VR te spelen.

In Mini Trains zal je verschillende puzzels op moeten lossen. Op iedere puzzel zijn meerdere oplossingen mogelijk, kan jij de oplossing vinden die het meeste punten geeft? In het totaal zullen er 40 levels in het spel zitten. Naast normale rails heb je ook tunnels, bruggen en andere speciale gereedschappen om de levels te voltooien.

Onderstaande trailer geeft alvast een idee van wat je van dit spel kan gaan verwachten. Ga jij het halen wanneer het volgende week vrijdag uitkomt?