Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Min Min wint laatste Party Crash

Vanaf november vorig jaar was de ARMS Party Crash Bash bezig. Een toernooi om uit te vechten wie de beste en meest populaire ARMS vechter was. Min Min is als winnaar uit de bus gekomen.

Dit weekend zat erg vol voor Nintendo liefhebbers, niet alleen was er het Splatoon 2 Splatfest, ook was er de laatste Party Crash ooit. De afgelopen maanden werd er in een soort knock-out toernooi uitgemaakt wie de meest favoriete ARMS vechter was.

Na afloop van iedere Party Crash viel er iemand af tot dat er uiteindelijk nog twee vechters over waren voor de ‘grand finale’. Deze finale vond dit weekend plaats tussen Min Min en Ninjara. Dit gevecht werd omgedoopt tot “Martial Arts Mash-Up”.

Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één winnaar zijn in dit geval is dat dus Min Min geworden. Zij won met 53% en mag zich dus de beste ARMS vechter aller tijden noemen.

Voor zover bekend is dit ook de laatste Party Crash die we kunnen verwachten in ARMS. Wie weet als er ooit een ARMS2 komt dat er ook weer nieuwe Party Crash’es zullen komen maar voorlopig hoeven we ze niet te verwachten.

Ben jij tevreden met Min Min als winnares van deze strijd? Laat het ons weten in de reacties.