Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vijanden uit BurgerTime Party!

De eerste beelden en details van de vijanden uit BurgerTime Praty! zijn bekend.

De eerste beelden en details van de vijanden uit BurgerTime Praty! zijn bekend.

Ontwikkelaar G-MODE heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de verschillende vijanden die gevonden kunnen worden in het aankomende BurgerTime Party!.

Hieronder een overzicht van deze vijanden!

Mr. Hot Dog

Een terugkerend vijandig karakter, van wie de connectie met Peter Pepper de sterkst is. Aangezien deze niets anders doet dan hem achterna jagen, zijn de bewegingen van Mr. Hot Dog makkelijk te doorgronden.

Mr. Egg

Een makkelijke jongen, die de zaken doet zoals hij zelf wil. Hij kleineert Peter Pepper met zijn listige bewegingen. En wanneer hij lacht.. ziet hij er eigenlijk best eng uit…

Mr. Pickle

Een vechtersbaas met stevige gewoontes, die een ladder zal gebruiken wanneer hij er eentje tegenkomt tijdens het lopen. Echter zal hij wel weer beginnen lopen voordat hij de bodem van de ladder bereikt heeft. Zijn magere lichaampje ziet er geweldig uit wanneer hij loopt en van voor naar achter wiebelt.

Mr. Doughnut

Een gast-verschijning uit BurgetTime Deluxe voor de Game Boy. Zijn nieuwe “dash” techniek is bijna onmogelijk te ontwijken van vlak voor hem en heeft zelfs de ontwikkelaars laten schreeuwen!