Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ook Splatoon 2 krijg eigen telefoonhoesjes

Stay Fresh!

Voel je een echte Inktling met dit nieuw aangekondigde telefoonhoesje. Stay Fresh!

Vanochtend kon je al lezen dat er speciale Animal Crossing iPhone-hoesjes te koop waren in de My Nintendo Store. Ben je geen fan van de Animal Crossing serie maar houd je wel heel erg van Splatoon (2)? Dan zijn deze hoesjes misschien meer voor jou.

De hoesjes voor Splatoon 2 zijn echter geen normale hoesjes. Wanneer je deze inktvisvormige hoes om je telefoon doet voel je je helemaal een Inktling. Je telefoon krijgt dan namelijk dezelfde look als de telefoons waarmee je de Inktlings op het Inkopolis plein rond ziet lopen.

Is dit enorme hoesje iets te groot voor je dan is er ook gewoon een Splatoon 2 telefoon hoesje in een normale vorm, al zal je daar minder bekijks mee trekken.

Het reguliere Splatoon 2 telefoonhoesje

Net als de hoesjes voor Animal Crossing zijn ook deze in eerste instantie enkel beschikbaar voor iPhones. De iPhone 6, 6s, 7 en 8 kunnen allemaal overweg met dit hoesje. Heb je een andere iPhone of een Android telefoon dan zal je moeten hopen dat Nintendo deze hoesjes snel aankondigt.

De inktvisvormige hoesjes kosten €30,- terwijl het reguliere hoesje voor €25,- over de toonbank gaan. Heb jij interesse in een van deze hoesjes? Laat het ons weten in de reacties.