Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Olympische Spelen ook zonder Mario & Sonic

duik in het water...

SEGA brengt ook een realistisch spel van de olympische spelen uit!

Eerder vandaag kon je lezen dat Mario & Sonic weer zouden verschijnen op de Olympische Spelen. SEGA brengt echter ook een spel uit zonder deze twee game iconen.

Volgend jaar zullen de olympische spelen plaatsvinden in Tokio, de gamehoofdstad van de wereld. Dat een hoop games een graantje mee willen pakken was dan ook te verwachten. SEGA brengt dan ook zoals iedere editie hun Mario & Sonic-titel uit. Mochten deze twee figuren je niet aan staan of je houdt niet van de onrealistische stijl, dan is er goed nieuws. Dit jaar komt SEGA ook met een spel wat iets realistischer oogt. Gamefiguren hebben dan ook plaats gemaakt voor “échte” mensen.

Er is nog weinig over het spel bekend. Op de screenshots die we gekregen hebben zien we twee sporten in actie. Zowel de sport zwemmen als het tafeltennissen zal in het spel zitten. We gaan er echter vanuit dat (bijna) alle sporten vertegenwoordigd zullen zijn in dit spel. Wanneer dit spel moet verschijnen is nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten plaatsen we dit op de website.

Naar welke versie kijk jij het meeste uit? Die met de loodgieter en blauwe egel in de hoofdrol of deze realistische variant van de olympische spelen? Laat het ons weten in de reacties.