Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

StarDrone volgende week naar de Switch

Ga jij voor de topscore in dit vliegensvlugge arcade spel?

Uitgever SPL heeft bekend gemaakt dat StarDrone vanaf donderdag in de Nintendo eShop te koop zal zijn. Wij hebben voor jullie meteen een trailer.

StarDrone is geen nieuw spel, het verscheen voor het eerst op de PlayStation 3. Dat was jaren geleden in 2011. Inmiddels is het spel op verschillende platformen verschenen en komt het nu dus ook naar de Switch!

In dit spel bestuurt de speler een drone door het heelal. Ondertussen moet je zo veel mogelijk ‘Equilibrix’ stukjes oprapen om het universum te kunnen redden. Wat dit spel lastig maakt is het feit dat je drone nooit stil zal staan, sterker nog, hij gaat alleen maar sneller. Aan jou de taak om hem de goede kant op te laten gaan zonder tegen enorme rotsbokken te pletter te vliegen.

Dit spel is een van de vele arcade-like games die we tegenwoordig zien. Het doel is om zo veel mogelijk punten te halen door flinke combo’s te maken. Wanneer je de smaak te pakken hebt en je moeiteloos langs alle obstakels maneuvreert zal je de score aardig op zien lopen. Op die manier kan je hoog op de ranglijsten terecht komen. Daarin zit ook meteen de kracht van het spel, door deze ranglijsten zal je geneigd zijn om levels steeds weer opnieuw te spelen om je score net iets aan te scherpen.

Onderstaande trailer werd uitgegeven voor de release van de PS3-versie in 2011, de gameplay blijft echter hetzelfde. Vanaf donderdag zullen we ook de eerste Switch beelden te zien gaan krijgen. Het spel is voorlopig alleen beschikbaar via de Nintendo eShop en op dit moment staat er een (redelijk bijzondere) prijs van €8,82 bij.

Ga jij StarDrone komende donderdag downloaden?