Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bad Dream: Fever onderweg naar Nintendo Switch

Na Bad Dream: Coma komt nu ook Bad Dream: Fever naar Nintendo Switch.

Na Bad Dream: Coma komt nu ook Bad Dream: Fever naar Nintendo Switch.

Forever Entertainment heeft Bad Dream: Coma pas vorige maand uitgebracht in de Nintendo Switch eShop, maar het bedrijf gaat het hier lang niet bij houden! Nu zijn er ook plannen om Bad Dream: Fever naar de console te brengen.

In het spel is de hele wereld bedekt met een laag vreemde inkt, een onbekende plaag heeft hier zijn tol geëist. De stad lijkt compleet leeg en dood, maar in elk van zijn hoeken zijn er manifestaties van angst, droefheid, frustratie, misverstanden, eenzaamheid en leed. De situatie ziet er hopeloos uit, maar lang niet alles is verloren…

Treed binnen in een koortsige droom en ontdekt zijn abstracte wereld. Accepteer de degradatie van je omgeving en pas jezelf er aan aan. Maar wees voorzichtig, er wacht een kwaadaardig virus op je, bij elke stap. Vermijd de inkt en alles zou goed moeten komen.

Blijf open-minded en wees voorbereid op alles. Verwacht een vijand in de persoon waar je dit het minst zou verwachten. Als je je verraden voelt, onthoud dat koorts een sterke, gezonde persoon kan veranderen in een compleet wrak. Een geïnfecteerd brein, verliest al zijn gezond verstand.

Probeer minstens één persoon te redden en onthoudt, soms is jezelf honderd procent inzetten voor iets, nog steeds niet genoeg. Laat de koorts je hoofd niet op hol brengen en laat de inkt je niet veranderen…

In onderstaande trailer kan je al een beter beeld krijgen van de stijl van het spel!