Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo kondigt opnieuw onderhoudsplannen aan

De komende dagen kan je problemen ondervinden wanneer je online wil gaan met de Nintendo Switch of de Parental Control app.

Het kan de komende dagen voorkomen dat je even niet online komt met je Switch.

De server van Nintendo draaien dag en nacht op volle toeren. Toch zal er ook wel eens onderhoud gepleegd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van de capaciteit of het vervangen van oude servers. Dit geplande onderhoud zorgt ervoor dat de server minder vaak op onverwachte momenten kuren vertonen.

Voor komende week staat er weer zo’n onderhoud gepland. Morgenavond tussen 20.50 en 22:30 word er gewerkt aan de online systemen van de Nintendo Switch. Tussen die tijden kan het dus zijn dat je geen verbinding kan maken met de servers en geen online spellen kan spelen.

Een dag later, op dinsdagochtend tussen 03:30 en 04:30 word er gewerkt aan de parental control app. Hier zullen waarschijnlijk minder gebruikers last van hebben omdat deze update voor ons midden in de nacht valt.

Na al het geplande onderhoud zou alles vanzelf weer moeten werken en kan je dus weer volop genieten van al je mooie games.