Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros. Ultimate krijgt misschien Mii-kostuums als DLC

Welke extra kostuums zou jij graag zien?

Welke extra kostuums zou jij graag zien?

Dat Super Smash Bros. Ultimate het komende jaar wordt uitgebreid met extra DLC was al bekend. De Fighter Pass – de season pass voor de game – bevat vijf nieuwe personages, vijf extra levels en verschillende stukken muziek. Als we de Amerikaanse klantenservicepagina van Nintendo mogen geloven, zullen extra Mii-kostuums in de toekomst ook kunnen worden aangeschaft.

In de vorige Smash-titel zijn verschillende pakketten verschenen met daarin Mii-kostuums van onder andere Geno, Inklings en Proto Man. Of dat het geval zal zijn in Ultimate is nog niet duidelijk. De website spreekt namelijk niet over pakketten; enkel over losse verkoop van Mii-kostuums voor $0,75 per stuk die in 2019 moeten verschijnen. Als je de tekst op de site heel letterlijk leest, is het zelfs mogelijk dat het enkel gaat om de losse verkoop van het Rex Mii-kostuum, die kopers van de Fighter Pass al op de release ontvingen.

Of extra Mii-kostuums echt gaan verschijnen als DLC is dus nog niet duidelijk. We zullen op een officiële aankondiging moeten wachten om uitsluitsel te krijgen.

Bron