Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Toch geen fysieke release Hollow Knight

Ondanks eerdere berichten lijkt de fysieke versie van dit spel er toch niet te komen.

Eerder dit jaar verscheen Hollow Knight op de Nintendo Switch. Vanwege het enorme succes leek een fysieke release een logisch vervolg. Toch lijkt dit er nu niet van te gaan komen. 

Team Cherry, het team achter Hollow Knight, was erg enthousiast over de verkopen van hun game tijdens de release periode. Om deze verkopen nog wat verder aan te zwengelen kondigde het team aan dat er ook een fysieke versie uit zou komen. Daarvoor waren ze een samenwerking aangegaan met Skybound Games. Deze fysieke versie van Hollow Knight stond gepland voor ergens in het voorjaar van 2019.

Gisteren werd bekend dat deze fysieke release toch niet door zal gaan. Het overzetten van de digitale versie naar een fysieke versie bleek meer werk dan vooraf werd gedacht. De focus ligt nu eerst bij het perfectioneren van de digitale versie. Het team sluit niet uit in de toekomst toch nog eens te gaan kijken of een fysieke release mogelijk is. Waarschijnlijk zullen ze dan wel met een andere uitgever gaan samenwerken. Skybound Games werd bedankt voor de prettige samenwerking waarmee een vervolg onwaarschijnlijk lijkt.

Zat jij te wachten op een fysieke versie van Hollow Knight of heb je dit spel al digitaal gekocht? Laat het ons weten in de reacties.