Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Wat speelde de DN-redactie deze week?

Elke week laten verschillende redactieleden van Daily Nintendo weten met welke games ze zich hebben vermaakt en gaan vermaken.

Naast het feit dat we jullie elke dag het laatste Nintendo-nieuws brengen, hebben we natuurlijk ook een eigen leven en is de redactie dan ook ook meer dan genoeg bezig met gamen. Benieuwd met welke spellen de redactieleden van DN de tijd doorkomen? Je leest het wekelijks hier.

Randy

Afgelopen week heb ik me opnieuw vermaakt met GRIP Combat Racing. Deze spirituele opvolger van Rollcage komt volgende maand naar de Nintendo Switchen inmiddels ben ik druk bezig met het schrijven van de review. Verder heeft ook Super Mario Party op de Nintendo Switchme weten te vermaken met een aantal leuke potjes met de traditionele party mode. Aankomende week hoop ik Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun te kunnen scoren!

 

Younes

Afgelopen week heb ik mijn kubusvormige console onder het stof gehaald en Mario Kart: Double Dash met enkele huisgenoten gespeeld. Zo’n klassieker verdient zo nu en dan wel eens een speelbeurt. Daarnaast ben ik nog een actieve 3DS-gamer. Er zijn nog zoveel games die ik een kans wil geven en deze week waren Metroid: Samus Returns en Kirby Planet Robobot aan de beurt. De tussentijdse examens komen er stilletjes aan, dus voor de komende dagen zal ik niet heel veel kunnen spelen. Maar wanneer Pokémon Let’s Go Pikachu voor de Nintendo Switch verschijnt, zal daar dringend verandering in komen.

Ilke

Na vele uren The Binding of Isaac op Steam gespeeld te hebben, heb ik me deze game nu ook aangeschaft voor de Switch. Het is een hele uitdaging om alles opnieuw te unlocken op deze console dus dit zal ook wel weer veel tijd in beslag nemen! Verder heb ik nog wat Super Mario Party gespeeld om wat afwisseling te brengen.

 

 

 

En wat heb jij deze week gespeeld? Op het forum kun je elke week met onze community delen met welke titels jij je hebt vermaakt!

Deel nu meteen jouw aanwinsten en speelsessies met onze leden!