Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Direct] Ken, Incineroar en Piranha Plant onthult als vechters voor Super Smash Bros. Ultimate

Voor een groot totaal van 75!

Voor een groot totaal van 75!

Tijdens de Super Smash Bros. Ultimate Direct heeft Masahiro Sakurai de laatste twee vechters voor de game onthuld. Ken uit de Street Fighter-serie, Incineroar uit de Pokémon-serie en Piranha Plant uit de Super Mario-serie zullen zich bij de 72 andere personages voegen. Ken is een echovechter van Ryu, net als in de originele Street Fighter-games. Hij is iets sneller dan zijn bronpersonage en heeft een aantal andere kleine verschillen. Net als Ryu heeft Ken twee Final Smashes, Shin Shoryuken en Shinku Hadoken.

Incineroar is het laatste echte nieuwe personage die in de basisgame zal zitten. Hij is de laatste evolutie van Litten en een echte worstelaar. In vergelijking met andere vechters heeft hij zeer sterke worpaanvallen en na elke succesvolle slag poseert hij naar het scherm. Zijn Final Smash is Max Malicious Moonsault en is gebaseerd op zijn exclusieve Z-Move uit Pokémon Sun en Moon.

Mensen die de game nu al voorbestellen kunnen enige tijd na de release Piranha Plant downloaden als bonusvechter. Hij is een geheel nieuw personage gebaseerd op de verschillende soorten Piranha Planten uit de Super Mario-serie en misschien wel de grootste verrassing in de Direct. Voor zijn Final Smash verandert hij in de grote baas van de Piranha Planten: Petey Piranha, inclusief zijn kooien uit Super Smash Bros. Brawl.

Hieronder kun je de verschillende aankondigingstrailers en personagetrailers bekijken van deze drie nieuwe vechters.