Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros. Ultimate krijgt nieuwe trailer

Smash Bros
Naast een algemene Nintendo video kwam er vandaag ook een speciale Super Smash Bros. Ultimate trailer. Heb jij hem al gezien?

Over anderhalve maand komt Super Smash Bros. Ultimate naar de Nintendo Switch. Om die datum nog eens extra te benadrukken kwam Nintendo vandaag met deze trailer. 

In onderstaande trailer zie je verschillende vechters het met elkaar op nemen. Ook de nieuwkomers in deze versie van Super Smash Bros. komen aan bod. In deze trailer vol met actie zie je ook verschillende stages voorbij komen die te spellen zullen zijn in dit spel. De trailer eindigt met het tonen van de lanceringsdatum. Het spel zal wereldwijd verschijnen op 7 december 2018.

Alsof dat nog niet genoeg was kwam Nintendo ook nog met een andere video. Deze is eerder vandaag ook al los besproken. Deze video laat minder van het spel zelf zien maar meer van het plezier dat mensen er mee hebben. De titel van deze video is dan ook ‘come and play together’. In het begin van het filmpje ligt de focus voornamelijk op Nintendo Labo. Zowel kinderen als volwassenen spelen met deze kartonnen accessoires. Na wat Super Mario Party en Pokémon Let’s Go begint na ongeveer een minuut het stuk over Super Smash Bros. Ultimate.

Het lijkt alsof een groep spelers samen zit te spelen met ieder slechts één Joy-Con vast. Dat zou betekenen dat je geen volledige controller nodig hebt om te kunnen spelen. Hoe de controls dan ingedeeld gaan worden is nog niet bekend maar daar verwachten we snel meer informatie over.

Onderstaande video lijkt wel erg gefocust op het najaar. Een aantal van de getoonde titels is op dit moment nog niet te verkrijgen. Ook is er al een kerstboom te zien in de huiskamer van het spelende gezin. Nintendo is dus helemaal klaar voor het najaar, jij ook?