Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon GO introduceert nieuwe Adventure Sync functie

Leer hier alles over de nieuwe functie voor Pokémon GO.

Leer hier alles over de nieuwe functie voor Pokémon GO.

Niantic heeft een nieuwe functie aangekondigd voor Pokémon GO, namelijk de Adventure Sync functie. Deze werkt zowel met Apple Health op Apple toestellen als met Google Fit op Android toestellen.

Wanneer de Adventure Sync functie aanstaat, zal je wandelafstand altijd gelinkt worden aan Pokémon GO, zelfs wanneer de app niet gebruikt wordt. Het werkt op de achtergrond van je toestel en zal zo je afstanden bijhouden om extra snoepjes te verdienen en eieren te laten uitkomen.

Adventure Sync kan ook een wekelijkse samenvatting bijhouden van de voorruitgang van de incubator en snoepjes, alsook van bewegingsstatistieken. Een andere optie die deze functie biedt is dat je via je Trainer profiel het aantal kilometers kan bekijken dat je in een week afgelegd hebt. Ook kan je wekelijks prijzen winnen voor het afleggen van bepaalde afstanden en notificaties krijgen wanneer jouw Buddy Pokémon een snoepje heeft gevonden of wanneer er een ei gaat uitkomen.

Niantic heeft nog geen specifieke datum bekend gemaakt voor wanneer deze functie live zal gaan, maar de launch wordt wel snel verwacht.