Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 18

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

8 oktober 2018

We zijn deze week weer gestart met een nieuwe vechter van de dag. Wii Fit Trainer valt aan met sportieve bewegingen, zoals strek- en yoga-oefeningen. Je kunt uit een mannelijke en vrouwelijke versie kiezen. Je geneest een beetje als je de Zonnegroet volledig oplaadt! Net als in de vorige Smash-titel kun je kiezen uit zowel een mannelijke als vrouwelijke Trainer.

 

9 oktober 2018

Deze ooit-Mario-kloon is terug en was dinsdag vechter van de dag. Dr. Mario heeft meer aanvals- en lanceerkracht dan Mario, maar zijn sprong- en herstelvermogen is niet zo goed. Gouden tip: je kunt een klein beetje zweven door herhaaldelijk op de B-knop te drukken als je zijn speciale neerwaartse aanval, Dr. Tornado, gebruikt!

 

10 oktober 2018

Woensdag kregen we een nieuw arrangement van het hoofdthemalied van Fire Emblem: Awakening te horen. Je kunt “Id (Purpose)” hieronder beluisteren. Geniet van het arrangement van Takeshi Kuramochi, dat ongetwijfeld herinneringen oproept van het moment dat je het lot hebt veranderd!

 

Hier bleef het woensdag niet bij, want we kregen ook een nieuw level van de dag. In Boksring kun je heel hoog springen door de touwen aan de zijkanten te gebruiken. En als je de lampen aan het plafond aanvalt… nou ja, dat moet je zelf maar proberen. Trouwens, als je de L-knop ingedrukt houdt wanneer je dit level selecteert, verandert het level in de Punch-Out!!-versie van de Boksring!

11 oktober 2018

Een nieuwe Assist Trophy voor de Mega Man-serie! Zero gebruikt zijn traditionele, verwoestende technieken om ravage aan te richten in het level!

12 oktober 2018

Greninja vecht met de souplesse van een ninja en beschikt over krachtige wateraanvallen. Deze Pokémon kan boomstammen gebruiken om de tegenstander te trakteren op tegenaanvallen en kan zelfs aan muren blijven kleven. Dankzij de blogpost van vrijdag weten we ook dat Greninja een nieuwe Final Smash heeft waarbij hij in Ash-Greninja verandert!

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!