Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uitslagen Party Crash 15 zijn bekend

Wie trok er dit weekend aan het langste eind?

Het afgelopen weekend stond ARMS weer in het teken van een Party Crash. Byte & Barq namen het op tegen Dr. Coyle. Wie wist dit weekend te winnen?

Om het spel ARMS interessant te houden komt Nintendo gemiddeld een keer in de maand met een Party Crash. In zo’n evenement wat een heel weekend duurt nemen twee vechters het tegen elkaar op. Als je deel wil nemen kies je een van de twee vechters uit en zal je in zijn naam zo veel mogelijk overwinningen moeten halen.

Een Party Crash speelt zich altijd af rond een bepaald thema. Dit keer was het thema “ARMS Labs Exposed”. Laboratorium helden speelde het afgelopen weekend dan ook een centrale rol. Natuurlijk kon de professor Dr. Coyle niet ontbreken. Hij nam het op tegen het robotduo Byte & Barq.

De resultaten van deze Party Crash lagen erg dicht bij elkaar. Uiteindelijk was het toch het robotduo Byte & Barq die met de overwinning naar huis zal gaan. De spelers die in hun naam speelde wisten 51% van de overwinning te behalen. Dr. Coyle bleef steken op 49%.

Wanneer het volgende evenement is, is nog niet bekend. Ook weten we nog niet welke vechters Nintendo dan uit zal kiezen. Tussen wie hoop jij dat de strijd zal gaan? Laat het ons weten in de reacties.