Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Observer bevestigd voor de Switch

Het tweede horrorspel van Bloober Team.

Een aantal maanden geleden bracht Bloober Team Layers of Fear naar de Switch. Nu is het tijd voor hun tweede horrorspel: Observer. 

In een wereld vol met plagen, oorlog en ellende zijn al je angsten gehackt. Jij als speler behoort tot een elite groep van de hersenpolitie. Deze politie probeert in te breken in de hersenen van mensen om zo de angsten te hacken.

Je zal daarvoor in eerste instantie goed moeten observeren. Welk gedrag zie je wat afwijkt van de standaard. Na een goede observatie rapporteer je bij je baas en ga je mogelijk over tot actie. Je gaat hersenen hacken. Dit doe je met als doel zo veel mogelijk informatie te achterhalen over deze personen. Zie waar hun angsten liggen en ontrafel geheimen door deze unieke inkijk in de hersenen.

Bloober Team zelf beschrijft dit spel als een horror ervaring voor volwassenen. Het spel krijgt dan ook een rating van 16+. In onderstaande trailer kan je een beetje zien wat er van je verwacht wordt. Observer zal later dit jaar uitkomen. Durf jij het aan om dit spel te gaan spelen? Laat het ons weten in de reacties.