Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby’s Dream Friend Daroach krijgt eigen trailer

Vanaf 27 juli kan je aan de slag met deze muis.

Het is al weer vier maanden geleden dat Kirby Star Allies uitkwam op de Nintendo Switch. Door middel van gratis DLC blijft Nintendo de interesse van spelers behouden. Zo is het nu tijd voor de tweede wave Dream Friends.

Oorspronkelijk waren er slechts drie Dream Friends te vinden in Kirby Star Allies. Je kon kiezen uit Bandana Waddle Dee, King Dedede of Meta Knight. Al snel kwamen er drie nieuwe Dream Friends bij door middel van een update. Over anderhalve week zullen er wederom drie Dream Friends aan het spel toegevoegd worden. Het gaat daarbij om de volgende drie hulpjes: Daroach, Dark Meta Knight en Adeleine & Ribbon.

Het is de eerste van die drie die nu een eigen trailer heeft gekregen. Daroach kennen we van het Nintendo DS spel “Kirby: Squeak Squad”. Later vervulde hij ook nog kleinere rollen in andere spellen. Nu maakt hij dus zijn opwachting in Kirby Star Allies. In onderstaande trailer wordt het personage eerst geïntroduceerd en vervolgens krijgen we gameplay te zien van Daroach in Star Allies.

Over anderhalve week kan je aan de slag met deze en de andere twee Dream Friends. Via een gratis update zullen deze toegevoegd worden aan het spel. Naar welk van de drie karakter kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in een reactie.