Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 5

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

9 juli 2018

De week begon met een vechter van de dag: Marth uit de Fire Emblem-serie. Marth maakte voor het eerst zijn opwachting in Super Smash Bros. Melee en is sindsdien in elke Smash-titel verschenen. Voor een zwaardvechter heeft hij een enorm bereik. Dit komt goed van pas, want Marth kan het beste vanaf een afstand gebruikt worden. De punt van zijn zwaard brengt de meeste schade toe, dus je doet er goed aan om je aanvallen perfect te timen. Marths Final Smash is wederom Critical Hit, waarbij hij een snelle en ontzettend krachtige zwaardslag uitvoert.

 

10 juli 2018

Dinsdag bracht ons wederom een vechter van de dag, namelijk de roze held Kirby. Kirby gebruikt wederom zijn unieke kopieervaardigheid om de standaard Special Attacks van andere vechters over te nemen. Hij is licht en makkelijk te lanceren, maar hij kan zich geweldig herstellen met zijn zweefkracht. Een van zijn nieuwe steentransformaties is een schatkist uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

 

11 juli 2018

Op woensdag geen personage, maar een nieuw voorwerp en muziekstuk. Als eerst kregen we de Mega Man 4 Medley te horen. Zoals de titel al doet vermoeden zal dit stuk bestaan uit verschillende deuntjes uit het vierde deel uit de Mega Man-serie. Het muziekstuk zal waarschijnlijk te horen zijn in Wily Castle.

Het item van de dag is een nieuwe Poké Ball Pokémon, namelijk Alolan Raichu. Deze Electric/Psychic-type glijdt op zijn staart en beukt de vijand. Hij beweegt vrij door de levels, dus het kan nogal lastig zijn om hem te ontwijken.

 

12 juli 2018

Dit third-party personage maakt voor de tweede zijn opwachting in een Smash Bros.-titel. Mega Man was voor Super Smash Bros. for Wii U/3DS aangekondigd op dezelfde dag als de games waren aangekondigd. Voor zijn normale en speciale moves gebruikt Mega Man wapens die zijn gekopieerd van eindbazen uit de Mega Man-serie. Hij is daarmee beter bewapend dan welke vechter dan ook. Voor zijn Final Smash roept hij de verschillende incarnaties van Mega Man op uit andere games, plus Bass en Proto Man, voor een enorm sterke laseraanval.

 

13 juli 2018

De laatste post van deze week was de vechter van de dag Pit. Pit is een goed uitgebalanceerde vechter met een defensief trucje waarmee hij langeafstandsaanvallen kan neutraliseren. Ook heeft hij een fantastisch herstelvermogen, dus hij is een goede keuze voor nieuwe spelers! Zijn Final Smash is wederom veranderd – al voor de derde keer in de serie – en maakt nu gebruik van de Lightning Chariot om op andere vechters in te rijden.

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!