Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Little Dragons Cafe details en screenshots

Leer meer over Maurice, Chouchou, het weer en werken in het café.

Leer meer over Maurice, Chouchou, het weer en werken in het café.

Er zijn nieuwe details en screenshots vrijgegeven van Little Dragons Cafe. Deze lading nieuwigheden gaat over de karakters Maurice en Chouchou, het werken in het café en het weer. Laten we eerst even de twee karakters bespreken!

Karakters

Maurice

Plots wordt het hele café donker! De tafels en het bestek beginnen te beven en rammelen en de klanten spatten uit elkaar als baby spinnetjes. Dan verschijnt het lastige spook die ervan houdt om grappen uit te halen: Maurice.

Chouchou

Een “idool kat” die het middelpunt is van een groep, zo populair dat iedereen in de idool-industrie hen kent. Waarom zou zij zijn verschenen in een plattelands-café als dit? Ze lijkt depressief te zijn.

Werken in het café

Door te koken met recepten en ingrediënten die je kan vinden, zal je menu steeds uitgebreider worden. Tussen de avonturen door, zal de tweeling samen met het personeel het café runnen. Aangezien het ’s avonds en ’s nachts druk is, zal je op deze momenten regelmatig moeten terugkeren om te helpen.

  • Er zijn meer dan 100 recepten in het spel.
  • Laat het personeel de klanten bedienen.
  • Af en toe mag je ook een shift overslaan.

Zorg dat de ingrediënten blijven komen en serveer heerlijke gerechten om de recensies van het café hoog te houden. Zo zullen meer en meer unieke karakters je café komen bezoeken. Sommige zullen ook problemen hebben waarmee je hen kan helpen…

  • Klanten zullen zich openstellen en praten over hun problemen, zo zal de tevredenheidsscore van het café toenemen. Zorg dat je luistert naar wat men te zeggen heeft.
  • Door met klanten te praten kunnen ze je ook vertellen wat ze erg graag eten, door hen te geven wat ze willen kan je nieuwe ingrediënten krijgen.

Het Weer

Afhankelijk van het weer zullen de karakters in het café veranderen. Zo zullen er minder klanten zijn op regenachtige dagen Je zal zo’n dagen dus moeten gebruiken om op ontdekking te gaan.

Op 30 augustus is het spel verkrijgbaar in Japan en ergens deze zomer zal het verschijnen in Noord-Amerika en Europa. Kijk hieronder nog even naar de nieuwe screenshots!