Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bestandsgrootte Mario Tennis Aces uitgelekt.

Voor Mario Tennis Aces zal je slechts 2GB aan ruimte nodig hebben.

Over een dikke maand zal Mario Tennis Aces het levenslicht zien. Op de Engelse website van dit spel is de bestandsgrootte uitgelekt. Koop je de digitale versie dan zal je 2000.68MB vrije ruimte nodig moeten hebben op je Switch. 

Nintendo staat erom bekend hun games erg klein te kunnen houden vergeleken met andere uitgevers. Toch is 2GB zelfs voor Nintendo begrippen erg weinig. Andere grote titels van Nintendo zaten (ver) boven dit formaat. Zelda Breath of the Wild is de grootste met 13,8GB. Ook Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2 en Bayonetta 2 zitten allemaal boven de 10GB. Overigens wil dit weinig zeggen over de content in de game. Games als ARMS zitten bijvoorbeeld op slechts 2,6GB.

Naast de bestandsgrootte is er meer informatie bekend geworden door deze website. Zo zien we dat het spel volledig in het Nederlands gespeeld kan worden. Ook de leeftijdsclassificatie is bekend gemaakt. In Engeland is het spel geschikt voor spelers van drie jaar of ouder.

De releasedatum was natuurlijk al even bekend, op 22 juni kunnen spelers aan de slag met deze titel. Heb je moeite met wachten? Van 1 tot en met 4 juni kan er al gestreden worden in een pre-launch-onlinetoernooi. Deze demo zal gratis beschikbaar zijn voor alle Nintendo Switch eigenaren.