Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Datum E3 presentatie Ubisoft bekend

Zet hem vast in je agenda: maandag 11 juni om 10 uur 's avonds.

Over een dikke maand staat de E3 conferentie weer op het programma. Van 12 tot 14 juni wordt deze expo gehouden in Los Angeles, Californië. De dag voor de officiële opening geeft Ubisoft al zijn persconferentie. 

Ubisoft en de E3 is altijd een bijzondere combinatie. Vorig jaar kreeg de populaire game Mario + Rabbids erg veel aandacht. Dit was een grote Ubisoft titel voor de toen net verschenen Switch. Naast een aantal Ubisoft medewerkers kwam ook Miyamoto (Mr. Mario) het podium op. Een jaar eerder had Ubisoft een actrice ingehuurd om de persconferentie te houden.

Wat er dit jaar gaat gebeuren tijdens de E3 is nog niet bekend. Wel zijn er al enkele spellen bekend die (bijna) zeker aangekondigd zullen worden of extra informatie krijgen. Zo verwachten we informatie over The Crew deel 2 en ook Beyond Good en Evil deel 2 zal extra informatie krijgen. Naast deze twee grote games krijgen we vast ook nieuwe dingen te zien van Starlink: Battle for Atlas, een spel wat fysiek speelgoed combineert met de digitale spellen.

Verder gaan er op het internet geruchten genoeg, wat daar allemaal wel of niet van waar is en of deze spellen uitkomen op een Nintendo systeem valt nog maar te bezien. Wij zullen jullie in ieder geval op de hoogte houden van alle aankondigingen tijdens de E3.