Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Little Dragons Café komt deze zomer naar Europa

Een nieuwe game van de makers van Harvest Moon.

Een nieuwe game van de makers van Harvest Moon.

Little Dragons Café, de nieuwste creatie van Yasuhiro Wada, de bron achter Harvest Moon, komt naar Europa. Rising Star Games heeft bekend gemaakt dat ze het spel gaan uitbrengen op Nintendo Switch ergens deze zomer. Eerder werd het spel ook al aangekondigd in Amerika, waar het onder de verantwoordelijkheid valt van Aksys Games.

Het verhaal van Little Dragons Café begint met een tweeling, broer en zus, die samen met hun moeder in een klein café werken. Alles ging goed en ze hadden een goede routine opgebouwd in het werk, tot op een ochtend de tweeling ontdekte dat hun moeder in een diepe slaap gevallen was en niet meer wakker werd. Plots verschijnt er een oude tovenaar die hun verteld dat hun moeder ernstig ziek is en dat ze, om haar te redden, een draak moeten opvoeden. Samen met hun drie medewerkers, twee obers en een kok, moet de tweeling de draak opvoeden, de zaak lopende houden en uitzoeken wat de oorzaak is achter de plotse ziekte van hun moeder en hiervoor een oplossing zoeken.

In het spel kan je dus verschillende dingen doen:

  • Voed de draak op: Door goede beslissingen, de juiste voeding en veel liefde kan je jouw draak opvoeden en de wereld laten zien dat je hiertoe in staat bent.
  • Creëer een culinair meesterwerk en run een succesvol café: Leer nieuwe recepten en word een meester in de kunst van koken terwijl je jouw café runt.
  • Oogst het land en werk op de boerderij: De beste gerechten zijn gemaakt van verse ingrediënten, niets is verser dan zelf gekweekte groenten! Ook kan je zelf vissen vangen in de nabij gelegen rivieren.
  • Bedien de mensen in je stad en maak hen blij: Je kookt niet enkel voor de mensen in de stad, je luistert ook naar hun problemen en helpt mee een oplossing te vinden hiervoor. Zo win je niet enkel populariteit, maar worden je klanten ook als maar gelukkiger!

Is deze game iets voor jou? laat het ons zeker weten!