Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Arowana Mall terug in Splatoon 2

Tijd om weer te splatten in een bekende stage!

Tijd om weer te splatten in een bekende stage!

Niet zo lang geleden werden verschillende stages toegevoegd aan het assortiment van Splatoon 2. Een van hen was Arowana Mall, die fans herkennen uit het eerste deel. Echter, door een glitch werd de stage uit de roulatie gehaald en bleef voor onbekend tijd weg. Inmiddels is een nieuwe update gekomen voor de Inktastische game, waardoor de stage wederom is terug gekeerd.

De glitch kreeg vorm door een verkeerde landing na een Super Jump. Hierdoor belandde spelers buiten het speelveld, waardoor de speler moest wachten op een respawn. In versie 2.3.2 van Splatoon 2 is dit verholpen en is vannacht weer speelbaar in verschillende modi.

Splatoon 2 krijgt met regelmaat gratis updates, die zowel kleding, wapens en stages bevatten. Afgelopen week werd bekend gemaakt dat in april nieuwe stages worden toegevoegd. In de zomer wordt voor het eerst betaalde content beschikbaar gemaakt in vorm van Octo Expansion, waarmee je voor het eerst een Octoling kan bespelen. Zodra meer informatie bekend wordt gemaakt, lees je dat bij Daily Nintendo!