Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[SPECIAL] Wat zijn jouw verwachtingen voor 2018?

Discussieer mee en deel jouw verwachtingen!

De eerste week van januari zit er bijna weer op en dat doet ons uitkijken naar wat de rest van het jaar te bieden heeft. Het zal een lastig jaar worden voor Nintendo om het voorgaande te overtreffen. Ik bedoel, een nieuwe The Legend of Zelda-game en een gloednieuwe Super Mario-titel in één jaar is niet niks. Het Japanse bedrijf zal echter niet stil zitten en zal een hoop gaan onthullen/aankondigen in de komende weken/maanden.

Als we enkel kijken naar wat er voor dit jaar is aangekondigd dan belooft het al een mooi jaar te worden. Denk aan Dragon Quest Builders en Bayonetta 2 in februari, een volwaardige Fire Emblem-game en een Pokémon-titel die misschien eind dit jaar het levenslicht zal zien. Tel daarbij op de kleinere games als Kirby en Yoshi en de releaselijst begint zich al aardig vorm te krijgen.

De toekomst

Dit roept echter ook de volgende vraag op: gaan we nog onbekende titels zien? Persoonlijk hoop ik van wel en ik verwacht dan ook dat de langverwachte game van Retro Studios onthuld gaat worden. Maar ook meer third-party games zou zeer welkom zijn. Denk aan Kingdom Hearts en een game van From Software? Of wat te denken van Nintendo Switch Online, hoe gaat dat eruit zien? Hoe dan ook, laat alle aankondigingen en onthullingen maar snel komen!

Wat zijn jouw hoopvolle verwachtingen voor het kersverse jaar? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!