Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

HD-remaster van Croc: Legend of the Gobbos in productie

Hoewel het eigenlijk nog te vroeg is om té enthousiast te worden.

Volgens de oprichter van Argonaut Software, Jez San, wordt er op dit moment gewerkt aan een HD-remaster van Croc: Legend of the Gobbos. Dat bevestigt hij op Twitter:

Na een interview met Lead Designer Nic Cusworth liet journalist James Batchelor op Twitter weten een HD-remaster wel te zien zitten. Jez San zag vervolgens zijn kans schoon om de productie van die remaster te bevestigen. Maar hij liet wel gelijk weten dat het eigenlijk nog te vroeg is om de game officieel te bevestigen.

Croc: Legend of the Gobbos is een 3D-platformer die in 1997 uitkwam voor de PlayStation, Sega Saturn en pc. De game is geboren nadat Nintendo eerder een pitch van Argonaut Software afwees waarin Yoshi de hoofdrol zou spelen. En hoewel de game niet een geweldige hit werd, heeft Croc: Legend of the Gobbos inmiddels een populaire status gekregen. Er werd dan ook enthousiast gereageerd op de tweet:

Het is misschien nog iets te vroeg om enthousiast te worden, maar aangezien de Nintendo Switch door velen wordt gezien als een port-machine, lijkt het een veilige aanname dat de game ook naar de Switch komt. Voor nu moeten we het nieuws nog even met een korreltje zout nemen. Het bericht van een HD-remaster is voor Croc-fans in ieder geval goed nieuws.

Heb jij Croc vroeger gespeeld en zie jij een HD-remaster zitten? Laat het ons weten in de comments!