Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Benelux maakt datum Seasonal Cup Spring Edition voor Mario Kart 8 Deluxe bekend

Race jij later deze maand ook weer mee?

Sinds de afgelopen jaren organiseert Nintendo Benelux elk seizoen een nieuwe Seasonal Cup voor Mario Kart 8 Deluxe. Inmiddels zijn we met z’n alle alweer lekker in de lente aangekomen en dat betekent dat de Spring Edition van de Seasonal Cup op ons zit te wachten. Later deze maand, op zaterdag 27 mei, kunnen we eindelijk weer tegen elkaar racen tijdens dit gloednieuwe Mario Kart 8 Deluxe-toernooi.

Net zoals de vorige keren krijgt ook nu weer de winnaar van deze Seasonal Cup Spring Edition weer een bijzondere hoofdprijs. Wat er precies te winnen valt is momenteel nog onduidelijk, maar we weten wel dat het ook ditmaal weer gaat om exclusieve merchandise. Echter is de hoofdprijs niet het enige wat je kunt winnen want als je alle 16 races racet krijg je hoe dan ook 50 Platinum Punten. Deze zijn natuurlijk te gebruiken om unieke beloningen te ontvangen op jouw Nintendo Switch en in de My Nintendo Store. Daarbij krijgt iedereen die in de top 20 terecht weet te komen maar liefst 1000 Gouden Punten, wat gelijk staat aan 10 euro aan Nintendo eShop-tegoed.

Nintendo heeft trouwens goed naar de feedback van de community geluisterd en daarom zal de speeltijd van aankomende seizoenen verlengd worden met een uur. Dit betekent dus dat we nu niet één uur de tijd hebben om te racen, maar twee uur. Tevens zal er vanaf nu, indien er bij het toernooi sprake is van een gedeelde eerste plaats, de speler die het vroegst zijn 16 races heeft afgerond er met de fysieke prijs vandoor gaan. Het loont dus zeker om meteen rond 19:00 uur in jouw kart te stappen.

Zaterdag 27 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur kan iedereen dus weer meedoen met het Mario Kart 8 Deluxe-toernooi van dit seizoen. Deelnemen is gelukkig erg eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen maar Mario Kart 8 Deluxe op te starten en in het hoofdmenu te kiezen voor ”Online”. Vervolgens ga je naar “Toernooi” waar je klikt op “Zoeken met een code”. Hier vul je de volgende toernooicode in: 0938-3420-1643. Jij kunt dan gedurende maximaal 16 races samen met anderen strijden voor de winst.

Ik wens jullie alvast heel veel plezier toe en laat hieronder in de reacties vooral weten of jij nog eventjes gaat oefenen voordat het toernooi gaat beginnen! Wil je graag online racen met andere gamers uit onze community? Maak dan vooral een afspraak met onze gezellige members in onze Discord!