Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Hunter Rise: Sunbreak title update 5 verschijnt 20 april

Wat brengt de update met zich mee?

Tijdens het Monster Hunter Rise: Sunbreak Digital Event van vandaag is een releasedatum aangekondigd voor de langverwachte Monster Hunter Rise: Sunbreak title update 5. Monster Hunter-spelers kunnen vanaf morgen, 20 april, aan de slag met de nieuwste content die de update met zich meebrengt. De releasedatum werd onthuld tijdens het Digital Event, gepresenteerd door Dame Fiorayne, een ridder van Elgado. Beelden van deze nieuwe update zijn te bekijken in onderstaande video.

De nieuwe update bevat twee nieuwe en uitdagende monsters om het tegen op te nemen, namelijk Risen Shagaru Magala en de Looming Calamity Amatsu. Ook brengt de update een verhoging van de Anomaly Investigations level cap met zich mee alsmede twee Risen Elder Dragons voor Anomaly Research Quests. Alsof dat nog niet genoeg is komt er ook een update voor de Melding Pot, komen er met deze nieuwe update nieuwe Special Investigations en nog meer Event Quests.

Kijk jij er naar uit om met deze nieuwe update aan de slag te gaan? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!