Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case aangekondigd voor de Switch

Een nieuw avontuur in de Agatha Christie-serie.

Uitgever Microids en ontwikkelaar Blazing Griffin hebben vandaag Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case aangekondigd, een nieuw detective-avonturenspel voor Switch. De game is het vervolg op Hercule Poirot: The First Cases en komt deze zomer uit.

In dit nieuwe hoofdstuk voor Hercule Poirot krijgen spelers een spannend, origineel verhaal, trouw aan de stijl en toon van Agatha Christie voorgeschoteld. Tijdens dit nieuwe avontuur zal de game je voorstellen aan Arthur Hastings, de geliefde sidekick van Poirot. Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case belooft meeslepende gameplay te gaan bieden en neemt je mee in de wereld van Hercule Poirot. In het spel is het de bedoeling om de hoofdstad te verkennen om zo te zoeken naar aanwijzingen. Ook zul je de nodige verdachten en getuigen moeten ondervragen om dit nieuwe onderzoek op te lossen.

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case zal in de zomer van 2023 verschijnen voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. De game krijgt zowel een fysieke als digitale editie. Kijk jij uit naar deze nieuwe titel? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!