Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race vanavond mee tijdens onze livestream

Op vrijdag 7 april om 20:00 uur is het weer tijd voor Mario Kart!

De eerste vrijdag van de maand komt er alweer bijna aan. Op 7 april is het tijd voor onze volgende maandelijkse livestream. Natuurlijk is het dan Goede Vrijdag, maar dat weerhoudt ons er niet van om een toernooi in Mario Kart 8 Deluxe te houden. Net als tijdens onze livestream in maart zal Glenn de stream hosten.

Ditmaal draait de strijd weer om de wisseltrofee in de vorm van een Discord-rol. Degene die aan het eind van de livestream de meeste punten heeft verdiend krijgt een goudkleurige Discord-rol met een trofee achter zijn of haar naam. Door het te gekke kleurtje en de trofee zal iedereen op Discord kunnen herkennen dat jij een ware Mario Kart-pro bent. Nieuw deze keer zal zijn dat ook de tweede en derde plaats een Discord-rol opleveren. Al zal het dan om respectievelijk een zilverkleurig en bronskleurig kleurtje zijn met een trofee in diezelfde kleur.

De livestream vindt vrijdag, 7 april 2023, vanaf 20:00 uur plaats op ons Twitch-kanaal. De code voor het toernooi is 2561-9189-2011. Deze kan je in Mario Kart 8 Deluxe invoeren om mee te doen. Een Nintendo Switch Online-abonnement is benodigd om online te kunnen spelen. Natuurlijk zouden wij het gezellig vinden als je meepraat in de Discord, via berichten of voice. Mocht je nog geen lid zijn van onze Discord-server, klik dan hier. Tevens spelen wij geregeld samen op de Discord-server. Haak dus zeker aan of stel voor wat je graag zou willen spelen. 

Laat hieronder vooral weten of je erbij gaat zijn. Daarnaast kan je dat ook op onze server bij het event in het kanaal #event-kalender aangeven. We hopen jullie allemaal te zien tijdens onze livestream! Tot dan!