Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winter Tour komt naar Mario Kart Tour

Tijd voor een nieuwe tour!

Mario Kart Tour mag inmiddels dan al flink wat jaartjes meegaan, Nintendo voorziet de mobiele titel nog altijd van nieuwe content. Vanaf aankomende woensdag kun je namelijk aan de slag met een nieuwe tour en wel de Winter Tour. Deze nieuwe tour start op woensdag 25 januari, 07:00 uur en zal in totaal twee weken duren. In onderstaande trailer staat de Winter Tour centraal.

Wat brengt deze nieuwe tour zoal met zich mee? Dit keer komen Daisy (Yukata) en Luigi (Vacation) voorbij en draaien de races juist om het krijgen van een warm vakantiegevoel opwekken. Ook krijgen we eenn nieuwe variant van de Singapore Speedway voorgeschoteld.

Ga jij de komende weken aan de slag met deze nieuwe Winter Tour? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!