Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Atelier Ryza 3 vertraagd met een maand

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key
Staat nu gepland voor 24 maart 2023

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key – het langverwachte derde deel in de populaire RPG-serie – is met een maand vertraagd. De game staat nu gepland voor een release op 24 maart 2023, aldus Koei Tecmo op Twitter:

Atelier Ryza 3 is het grootste deel in de franchise tot nu toe. In dit vervolg reist Ryza samen met haar vrienden naar 4 mysterieuze eilanden die plots verschenen. Alle 4 gebieden moeten bestaan uit een grote open wereld die de speler zonder onderbrekingen kan verkennen. En het lijkt erop dat juist die grootsheid ervoor heeft gezorgd dat Koei Tecmo wat extra tijd nodig heeft om de game glad te strijken.

Mocht je nog even willen zien hoe Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key eruit gaat zien, bekijk dan hier de trailer. De releasedatum klopt nu alleen niet meer.

Staat deze game op je lijstje om te spelen? Laat het ons weten in de comments!